Zolang je geen tegenspraak geeft, ben je een brave slaaf

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 596

  • Toegevoegd: juli 26, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: West-Vlaanderen

  • Stad: Blankenberge

  • Weergaves: 481

Omschrijving

Ik ben Lady Domina. Een jonge meesteres maar laat je niet misleiden. Ik ben strenger dan menig een die al 20 jaar in “het vak” zit. Je zult mij gehoorzamen, mijn opdrachten uitvoeren, mij aanspreken met meesteres of lady en nee, wil ik uit je mond NIET horen. Ik geen straf, maar voor een NEE ben je gelijk exit. Dat tolereer ik gewoon absoluut niet. Mocht je interesse hebben om een sexy strenge meesteres te dienen. Neem dan contact met me op. Vandaag graag!!!
Lady Domina

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly