Zoek ik jou?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1674

  • Toegevoegd: mei 28, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Haarlem

  • Weergaves: 294

Omschrijving

Hoi!! Ik ben extrovert, vrolijk en houd van afwisseling/ dynamiek. Ik kan slecht stil zitten en doe het liefst niet te lang hetzelfde. Positief Lief, spontaan, gezellig, grappig (soms klunzig), kroelbeertje, zelfstandig, goud eerlijk en verzorgend Niet negatief maar mensen kunnen het vervelend vinden, dat ik zo druk ben, ik ben iemand die als zij wat vraagt ook verwacht dat het a la minute gedaan wordt.
Ik zoek een leuke man met een eigen mening die niet bang is om een serieus gesprek aan te gaan. Maar ook zeker van gek doen en kroelen houdt! Nou als je meer van me wil weten, neem dan contact met me op!
Marianne

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly