zoek een suiker oompje

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1888

  • Toegevoegd: juni 24, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Beverwijk

  • Weergaves: 360

Omschrijving

Heb een goeie baan, kan dus ook prima voor mezelf zorgen, maar ik zoek een suiker oompje. Mijn ex had het financieel heel goed en kocht altijd van alles voor me. Nu ben ik aan die lifestyle gewend geraakt. Relatie zit ik niet op te wachten en dus stel ik het volgende voor. Heb je zin om mij mee te nemen om te shoppen, daarna uit eten en we brengen de nacht door in een hotel ergens, of bij jou thuis als ik je eenmaal ken. Dus de ene hand wast de andere. Hoor ik het van je?
Emmely

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly