Zoek een strenge maar rechtvaardige Meester

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4750

  • Toegevoegd: juli 26, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Limburg-BE

  • Stad: Hasselt

  • Weergaves: 31

Omschrijving

Here we go! Voor het eerst in mijn leven gooi ik mijn “ganseleven” op het internet. Graag zou ik mijzelf beschikbaar stellen voor een strenge, maar rechtvaardige Meester. Ik heb wel al enige ervaring, maar ik val vast in het niet, bij uw vorige slavinnetjes. Dit is hopelijk geen probleem, ik sta overal voor open en wil graag leren en dienen. Graag geen financiële bedoelingen.

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly