zoals je weet, een vrouw heeft meer dan een gat wat gevuld kan worden

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 842

  • Toegevoegd: februari 16, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Vlaams-Brabant

  • Stad: Linter

  • Weergaves: 136

Omschrijving

Hoi,

Ja je leest het goed. Ik wil graag gevuld worden. En nee dan bedoel ik niet dat ik een baby in mijn buik wil hebben. Maar inderdaad die lekkere lul, tong of vingers van jou.
Eerst gaan we lekker met zijn twee in bad. We soppen elkaar een beetje in. Ik speel wat met jou badeendje. En jij gaat op zoek naar het zeepje. En die kan echt overal zijn. We drogen elkaar af, en belanden op het bed, waar jij me lekker gaat vullen. En zoals je weet, een vrouw heeft meer dan een gat wat gevuld kan worden. En het liefste voel ik je overal. Dus kom jij lekker bij me in bad?
Dan hoor ik je graag.
Dikke zoen.
Hailey.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly