Serieus op zoek naar een gebonden man.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1738

  • Toegevoegd: juli 31, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Aa en Hunze

  • Weergaves: 285

Omschrijving

Ik ben geen clown, grapjas of dorpsgek en dus verwacht ik serieus genomen te worden met mijn oproepje. Nu niet denken dat ik niet gezellig of zo ben, dat ben ik wel! Heb gewoon geen tijd en/of zin in grapjassen. Nu dan, mijn naam krijg je nog, ik ben 51 jaar, afkomstig uit Drenthe, getrouwd en het gaat niet meer zoals hoort in de slaapkamer (ergens anders ook niet trouwens) en dus om ons huwelijk niet kapot te maken, zijn we nu beide op zoek naar spanning. Ben jij tussen de 45 en 60 ongeveer, serieus, schoon en het liefste ook gebonden, schroom dan niet en mail me!
Liefs

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly