Zal ik jou eens kriebelen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 3512

  • Toegevoegd: augustus 2, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Beveren

  • Weergaves: 240

Omschrijving

Hou jij van pijn en van het onverwachte? Hou je ervan om geblinddoekt voor me te staan en dan niet wetende wat ik met je zal gaan doen? Ga ik je zachtjes kriebelen met mijn nagels of kras ik je hele rug open? Krijg je een aai met een veertje of een pets met een zweep? Een ijsblokje tussen je benen of knijp ik je ballen af? Als ik zeg dat je je mond open moet doen, dan weet je niet wat ik erin zal gaan stoppen maar je gehoorzaamt me omdat je dat wilt, je kan niet anders…. Mijn wil is jouw wet….

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly