€0

Yesss! Mijn gezicht all over het internet!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 4269

 • Toegevoegd: maart 8, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Antwerpen

 • Stad: Antwerpen

 • Weergaves: 39

Omschrijving

Yess! My face all over the internet! Ik geniet ervan en wil nog veel meer laten zien, maar dan wel aan de mannen die er netjes om vragen. Smeken vind ik ook niet erg by the way. Neen ik ben geen Domina of hoe je dat ook noemt tegenwoordig? Een Meesteres? In ieder geval, neen dat ben ik niet, maar ik ben wel lekker en altijd mijzelf. Nu is de question, kun jij daar iets mee, en wat?

Reacties

 • Frankiie   zegt : maart 9, 2019 at 11:57

  Kom naar me toe autolei wommelgem

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly