Word jij mijn nieuwe vriendje?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 3587

  • Toegevoegd: juli 26, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 208

Omschrijving

Hoi, ik ben Charlotte en ik ben op zoek naar een nieuw vriendje. Mijn vorig vriendje heeft me een halfjaar geleden laten zitten en is er met mijn beste vriendin vandoor gegaan. Een paar andere vriendinnen wisten daar eerder van dan ik en die wil ik nu ook niet meer zien.
Ik doe de opleiding verpleegkunde en verder hou ik best wel van heel veel leuke dingen doen. Soms ga ik ook wel naar concerten maar alleen daar naartoe gaan is nooit zo leuk. Ga jij een keer met mij mee? Stuur me maar een berichtje en je krijg altijd antwoord.

Kus en liefs
Charlotte

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly