Wil jij mijn eenzaamheid stillen? (shemale)

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4278

  • Toegevoegd: maart 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Amsterdam

  • Weergaves: 50

Omschrijving

Hallo liefste, leukste mannen in Nederland. Ik ben Natasja. Ik ben een shemale zoals je waarschijnlijk al op mijn foto’s kon zien. Ik kom uit Amsterdam en ik woon helemaal alleen. Heel saai dus. Ik wil graag iemand in mijn leven om de eenzaamheid een beetje te stillen. Ook que sex, want dat is ook alweer veel te lang geleden. Ben jij die lieve leuke man? Ik hoor dan graag van je en dan kunnen we snel afspreken.
Liefs Natasja.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly