wil jij me behandelen als jou slaafje ?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 1747

 • Toegevoegd: april 26, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Brabant

 • Stad: Veldhoven

 • Weergaves: 317

Omschrijving

Hey leuk leuk dat je even bij mijn profiel kijkt, ik zie er dan wat verlegen uit.. maar in werkelijkheid is dat dus echt niet zo. Ik ben een behoorlijk stout meisje wat jong van lichaam is maar ouder van geest, ik ben een onderdanig persoon en bezwijk onder het idee dat jij mijn ”baas” wel zou willen zijn, en mij wilt behandelen als jou slaafje. Ik weet niet wat het is maar mijn onschuldig uiterlijk maakt me een bloedgeile meid. Ben jij diegene die het geil vind om de touwtjes in handen te nemen? Laat het me maar weten baasje.. heb er zin in.

Reacties

 • Men   zegt : mei 11, 2019 at 13:18

  Ik wil je baas zijn laat maar eens zien wat je in je broek heb zitten slaaf

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly