wie weet vind ik hier wel de man van mijn dromen.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1044

  • Toegevoegd: juli 31, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Gorinchem

  • Weergaves: 257

Omschrijving

Hey hoi, ben een Spaanse jongen van 32 jaar, woon in Gorinchem, helaas heb ik niet zo’n leuke tijd gehad, mijn ex vriend heeft mij lange tijd bedrogen, dus wie weet vind ik hier wel de man van mijn dromen. Ik woon alleen samen met mijn hondje Max, wij zijn heel gelukkig samen, maar alleen is maar alleen. Ik werk op een touringcar, dus reis heel veel. Zelf kom ik nog regelmatig in Spanje, en zou het leuk vinden om dat eens samen te gaan doen, heerlijk over het strand wandelen, dineren. Zoals je dus kunt zien ben ik romantisch ingesteld. Ben zelf niet zo van het uiterlijk en leeftijd, het moet in mijn ogen gewoon klikken, of je 20 bent of 40 maakt mij niet uit. Maar lijkt het je leuk eens wat te gaan drinken ter kennismaking, dan mag je mij zeker een bericht sturen, want daar sta ik open voor. Tot horens X Fabio

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly