Wie weet leg jij me dan wel vast aan jouw banden.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1431

  • Toegevoegd: juni 24, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Nijmegen

  • Weergaves: 221

Omschrijving

Eerst denk je er alleen maar aan. Dan droom je erover maar je denkt dat er iets mis is. En dan bij die eerste keer weet je het zeker, dit is wat je miste. Al jaren zocht ik bevrediging maar nooit gevonden, nooit echt. Totdat ik met turnen bleef hangen in de ringen. Wat vond ik het erg dat de trainster me los maakte. Vanaf die dag bleef ik vaak per ongeluk hangen in de touwen, ringen noem het maar op. Op latere leeftijd ben ik op zoek gegaan naar datgene waar ik al die tijd over fantaseerde. BDSM en vooral Japanse bondage.
Ik hou ervan om gedomineerd te worden en opdrachten te krijgen. In mijn werk moet ik vaak bevelen uitdelen maar privé krijg ik ze liever, om zo even de controle uit handen te geven. Ben jij iemand die mij onder controle kan houden of herken jij jezelf hierin, dan hoop ik dat ik zeer snel iets van je mag horen. Wie weet leg jij me dan wel vast aan jouw banden.
Een onderdanige geile groet,
Franny

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly