Wie niet waagt, wie niet wint.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1508

  • Toegevoegd: juni 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Haarlemmermeer

  • Weergaves: 174

Omschrijving

Een gokje wagen kan geen kwaad toch? Om maar met de bekende deur in het bekende huis te vallen, ik zoek een leuke man! Ja wat zoek je hier anders he? Haha. Nou goed, ik vind het een beetje raar om me zo voor te stellen, maar ik zal mijn best doen om er iets van te maken. Ik ben Kimberly, outgoing, 37 jaar, openminded, altijd in voor wat leuks. Ik ben verkoopster van beroep en in mijn vrije tijd schrijf ik graag gedichten. Ik zou graag eens iets aan je voorlezen, maar dan moet je wel de eerste stap zetten en contact met me opnemen. Afgesproken?

Kus Kimberl

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly