Wie kan mij gehoorzamen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 560

 • Toegevoegd: juli 26, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: West-Vlaanderen

 • Stad: Roeselare

 • Weergaves: 400

Omschrijving

Mannen, dit is een hele serieuze oproep. Ik ben Meesteres Jessica, zo wens ik vanaf nu ook genoemd te worden, ik wil NIET dat je mij bij mijn voornaam noemt, tenzij je er meesteres voorzet. Dat is mijn eerste regel. Mijn tweede regel is heel simpel, je zult mij ten alle tijden gehoorzamen. Ik beslis wat er gebeurt en wat er niet gebeurt. Als je een lieve slaaf bent dan heb je de tijd van je leven met mij, als je een ongehoorzame slaaf bent, zul je boeten. Ik ben geen gewone meesteres, ik ben strenger dan de meeste en serieuzer in mijn taak als meesteres. Als dit allemaal heel duidelijk is, kan ik verdergaan. Als het niet duidelijk is, lees dan nog even terug. Ik ben 31 jaar en heb mijn eigen slavenkelder in huis, maar alleen de beste slaven hebben het privilege om hier te mogen komen. Zodra je een stap in mijn domein zet, kun je er van verzekerd zijn dat je nooit meer iets anders wil. Dominante mannen zijn bij mij ontzettend aan het verkeerde adres, maar ook dominante mannen zullen mij gehoorzamen. Ik geloof dat ik duidelijk genoeg bent geweest en als dit je niet aanspreekt, reageer dan NIET!!! Mannen die nu denken, JA dat wil ik, daar hoor ik graag van. Niet onbelangrijk, er zijn geen kosten aan verbonden, alleen gehoorzaamheid.
MRS. Jessica

Reacties

 • Larsv   zegt : januari 11, 2019 at 13:17

  Dag meesteres, ik ben nog onervaren op bdsm gebied wilt u mij hier vanaf helpen?

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly
 • SlaafLars18   zegt : maart 27, 2019 at 11:20

  Geachte meesteressen
  Ik ben Lars, 18 jaar oud en kom uit Almere.

  Ik heb nog geen ervaring als slaaf, maar zou dat graag bij jullie willen leren.

  Mij lijkt alles wel leuk, behalve naalden en bloed.

  Hopelijk mag ik jullie slaaf zijn.

  Tel÷0617003151
  Slaaf Lars

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly
 • Pascal   zegt : mei 2, 2019 at 21:15

  Dag Meesteres Jessica,
  Bent U nog op zoek naar een slaaf?
  Een nederige groet,

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly