Wie is er klaar om te gaan varen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1539

  • Toegevoegd: oktober 5, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Overijssel

  • Stad: Ommen

  • Weergaves: 237

Omschrijving

Een oproepje aan die ene lieve vrouw die dit oproepje nu leest. Mag ik je uitnodigen om met mij aan boord te stappen? Ik ben van beroep scheepsbouwer en doe ook onderhoud aan een paar grote boten. Ook in mijn vrije tijd ben ik bijna altijd op mijn zeiljacht te vinden en ga dan vaak minimaal een week weg. Heb je zin om mee te gaan, dan nodig ik je bij deze uit om samen met mij mooie herinneringen op te bouwen.

Kus Patrick

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly