Wie gaat er mee kamperen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1506

  • Toegevoegd: juni 6, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Bergen op Zoom

  • Weergaves: 240

Omschrijving

Hoi!! Ik ben Lieke, ik kom me hier even voorstellen en zoeken naar een lieve man die avontuurlijk is. Ik ben een leuke jonge meid van 29 jaar, druk met mijn studie en in het weekend ga ik er graag opuit. Nou is het voor iemand van mijn leeftijd natuurlijk niet heel erg “normaal” dat ik van vissen en kamperen hou en sta er dan ook vaak alleen voor of ik moet al met mijn vader gaan. Nou daar ben ik een beetje zat van en zoek naar ander mannelijk gezelschap. Hou jij van buiten de deur leuke dingen doen, tentje mee en kijken waar we uitkomen? Dan hoop ik snel iets van je te horen.
Kusjes Lieke

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly