We swingen af en toe en misschien kunnen we zelfs een feestje samen bouwen met z’n drieën

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2224

  • Toegevoegd: januari 25, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 156

Omschrijving

Zit al 8 jaar in een open relatie met mijn man. We swingen af en toe zelfs, en ja, ik wou nog altijd op zo een site een profiel aanmaken. Het heeft mij altijd geil geleken om zo met nieuwe mensen in contact te komen.. Je weet maar nooit wie je tegemoet kan komen of met wie er een klik kan ontstaan.
Mijn man is niet bi, maar misschien kunnen we zelfs een feestje samen bouwen met z’n drieën als het echt goed klikt..je weet maar nooit! Maar ja, je moet er wel van houden natuurlijk, niks moet en alles mag! 😉
Als je mij lekker of geil vindt, hoor ik het wel denk ik .
Xxx
Eveline

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly