Waarom alleen blijven als je samen kunt zijn?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1650

  • Toegevoegd: juni 6, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Bloemendaal

  • Weergaves: 157

Omschrijving

Waarom zou je alleen blijven als je ook samen kunt zijn? Ik ben nu bijna 8 jaar gescheiden en heb daarna een vriendin gehad, maar dat was van korte duur. Ik ben volgens mijzelf een lieve en geduldige man, waar vrij vaak misbruik van gemaakt wordt. Daarom probeer ik op deze manier een oprecht lieve vrouw te vinden waar ik tijd mee kan doorbrengen.
Mocht je interesse hebben neem dan even contact met me op en dan kunnen wij elkaar hopelijk snel leren kennen.

Karel

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly