Waar zijn die normale leuke (vrijgezelle) mannen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1676

  • Toegevoegd: juni 24, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Dronten

  • Weergaves: 160

Omschrijving

Hoi hoi,
Mijn naam is Lydia, ik ben 26 jaar. Op de een of andere manier kan ik op de normale manier geen leuke man vinden. Ik ben op zoek naar een lieve man, die in mijn leven past.
Ik heb geen kinderen, maar die wens heb ik wel, dit hoeft natuurlijk niet direkt want ik ben nog jong, maar ik zoek dus wel iemand die dit in de toekomst ook wil.
Ik heb 2 relaties achter de rug, nou ja, twee serieuze relaties. Beide hebben ongeveer 2 jaar geduurd, in het begin natuurlijk helemaal leuk, maar op gegeven moment wordt het saai en ja, dan stap je er uit en ga je op zoek naar iets anders. Ik ben nu alweer een klein jaar alleen, waardoor de eenzaamheid nu toch wel te voelen is. Ik zou dan ook graag van leuke, lieve mannen horen die dit oproepje leuk vonden.
Neem even contact met me op, dan kunnen we elkaar leren kennen en kijken of wij die klik gaan vinden.
Liefs Lydia

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly