Waar is die leuke man?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1656

  • Toegevoegd: juni 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Katwijk

  • Weergaves: 187

Omschrijving

Hey Hallo!

Ik ben nu 29 jaar en ben altijd een beetje een rebel geweest. Wilde niet naar school, maakte het mijn ouders lekker moeilijk en had eigenlijk lak aan alles om me heen. Ik ben nu een stukje ouder, heb mijn opleiding afgemaakt en ben heel erg close met mijn ouders. Ik zit dus helemaal lekker in mijn vel, goeie en leuke baan. Nu heb ik er alleen schoon genoeg van om thuis te komen in een leeg huis.
Ik zoek een leuke vent, iets ouder dan mij, die zich niet zomaar uit het veld laat staan, iemand die ervan houd om lekker op de bank te hangen samen, maar ook om samen lekker op stap te gaan af en toe. Ik ben gek op bowlen trouwens, dus als jij dit ook leuk vindt, dan is dat een leuke bijkomstigheid.
Ben jij een spontane,eerlijke,liefst niet ouder dan 45 jaar,gezellige en humoristische man,
dan zou ik wel graag in contact komen .
Ik ben benieuwd naar de reacties
Nadia

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly