Waar ik ook van hou is latex. Gewoon omdat ik het erg spannend en geil vind.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 1351

 • Toegevoegd: mei 27, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: West-Vlaanderen

 • Stad: Heuvelland

 • Weergaves: 315

Omschrijving

Hallo alle lekkere mannen. Ik ben Cindy en op zoek na een hete date. Ik doe dus aan paaldansen dus als jij het leuk lijkt doe ik graag een leuke act voor je. Waar ik ook van hou is latex. Gewoon omdat ik het erg spannend en geil vind. Ik ben nu al 2 jaar vrijgezel. Ja vind maar eens een man die aan je wensen voldoet. Nou dan wens ik niet veel. Wil je weten wat mijn wensen zijn. Twijfel niet en stuur mij een leuk mailtje. Dan vertel ik jou wat mijn wensen zijn. Wie weet zijn het jou wensen ook wel..
Liefs Cindy

Reacties

 • Thomas   zegt : december 29, 2018 at 23:40

  Hey cindy je mag voor mij altijd wel een actje doen hoor laat me iets weten

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly
 • thootho   zegt : december 29, 2018 at 23:48

  hey cindy ik nog eens wil snel met jou afspreken als je wilt

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly