Vind jij latex ook zo geil en spannend?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1351

  • Toegevoegd: augustus 31, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: West-Vlaanderen

  • Stad: Heuvelland

  • Weergaves: 368

Omschrijving

Hallo alle lekkere mannen. Ik ben Cindy en op zoek na een hete date. Ik doe dus aan paaldansen dus als jij het leuk lijkt doe ik graag een leuke act voor je. Waar ik ook van hou is latex. Gewoon omdat ik het erg spannend en geil vind. Ik ben nu al 2 jaar vrijgezel. Ja vind maar eens een man die aan je wensen voldoet. Nou dan wens ik niet veel. Wil je weten wat mijn wensen zijn. Twijfel niet en stuur mij een leuk mailtje. Dan vertel ik jou wat mijn wensen zijn. Wie weet zijn het jou wensen ook wel..
Liefs Cindy

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly