Vrijgezell(ig)e meid op zoek naar een man met humor

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1488

  • Toegevoegd: mei 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Valkenswaard

  • Weergaves: 215

Omschrijving

Ondertussen alweer 2 jaar vrijgezellig en het zou het leuk vinden om weer eens verliefd te worden. Ik val op leuke, lieve, gezellige mannen die een goed gevoel voor humor hebben. Kun jij lekker jezelf zijn, sta je met beide voeten op de grond en kun jij van de kleine dingen in het leven genieten? Misschien is het dan de moeite waard om even contact met mij op te nemen, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Lijkt mij in ieder geval leuk om je te leren kennen. Stuur me een mailtje zou ik zo zeggen en dan hoor je van me.

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly