voor goede sex ben ik ook te vinden. Laten we elkaar eerst maar eens leren kennen,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1360

  • Toegevoegd: februari 15, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 118

Omschrijving

hoiii Ik ben Justin, oorspronkelijk uit Antwerpen, nu woonachtig in Luik, wat ik zoek is eigenlijk heel breed, zo kan ik enorm genieten van een gezellig avondje op de bank met glaasje wijn en een filmpje, maar voor goede sex ben ik ook te vinden. Laten we elkaar eerst maar eens leren kennen, en dan zien wat er van gaat komen. Afstand is zeker geen probleem. X Justin

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly