Vind jij me er ook te jong uitzien?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1523

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Bladel

  • Weergaves: 102

Omschrijving

Hallo, Ik ben Jenna, ik ben 24 jaar en kom uit Bladel en hier ben ik ook werkzaam als telefoniste. Heel vaak krijg ik te horen dat ik er veel te jong uitzie, terwijl ik dus echt 24 ben en hierdoor zijn mijn kansen vaak al wat verkeken omdat ze bang zijn voor problemen. Ik hoop gewoon een leuke man te treffen waar ik een leuk contact mee verder kan opbouwen. Hoor graag iets van je Jenna

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly