Vind ik jou hier?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1648

  • Toegevoegd: september 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Overbetuwe

  • Weergaves: 194

Omschrijving

Hallo

Mijn naam is Jenna en ik ben een zelfstandig onderneemster in Gelderland waar ik mijn eigen zaakje heb, wat dit is vertel ik je graag nog eens.
Zon anderhalf jaar nu ben ik single nadat ik eigenlijk gewoon aan de kant gezet ben na een relatie van acht jaar omdat ik voor hem niet de moeite was om verder mee te gaan. We waren natuurlijk beide nog erg jong en denk dat het ook hieraan gelegen heeft.
Nu sta ik weer met beide benen opnieuw in het leven en wil me ook graag weer in het leven dat daten begeven. Ik weet namelijk zeker dat er ergens iemand rondloopt die voor mij de moeite waard is en andersom.
De zoektoch begint dus hier en weet niet waar ik je ga vinden, maar mocht jij het weten dan hoor ik dat graag!
Jenna

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly