van vriendschap tot een spannend avondje en ga zo maar

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1059

  • Toegevoegd: mei 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Zeewolde

  • Weergaves: 173

Omschrijving

Hey hallo, ik ben Jurgen 33jr. Door mijn werk reis ik veel, het zou natuurlijk eens leuk zijn als jij eens mee zou gaan. Ben al in veel landen geweest van de wereld. Wat ik eigenlijk zoek is alles en niks, van vriendschap tot een spannend avondje en ga zo maar door. Ik woon alleen, dus ontvangen is absoluut geen probleem. Interesse, dan hoor ik je graag. X Jurgen

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly