Twee mensen hand in hand…..

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1529

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Zutphen

  • Weergaves: 114

Omschrijving

Vandaag ontmoette ik twee mensen hand in hand, je zag de liefde voor elkaar in hun ogen stralen, toen dacht ik bij mezelf, ja dat mis ik wel erg. Ben een internet café binnen gestapt en heb deze oproep geplaatst, in de hoop dat het voor mij ook goed komt en ik een lieve man mag ontmoeten die het serieus meent en ook een vaste relatie wil. Ik ben een meid van 24 uit Gelderland, als je contact met me neemt, vertel ik je meer.

Liefs en tot zo?

Lotti

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly