Toe aan iets nieuws!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2130

  • Toegevoegd: augustus 3, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Eindhoven

  • Weergaves: 262

Omschrijving

Mijn naam is Sonja, 37 jaar en afkomstig uit Eindhoven, waar ik nu woon met mijn twee jongens van 10 en 7 jaar. Ik ben nu tien maanden gescheiden nadat inderdaad sommige zaken ten kostte van ons huwelijk en de kinderen gingen en dat is het in de meeste gevallen niet waard. Daarom heb ik ook de keus gemaakt alleen met de kinderen verder te gaan en opnieuw te beginnen en tot dusver lukt dat aardig. Helaas ben ben ik erachter gekomen dat vooral de avonden iets eenzamer zijn dan ik had verwacht. Nu ben ik nog niet zo lang gescheiden, maar heb het wel achter me kunnen laten en mocht de juiste persoon voorbij komen dan sta ik open voor iets nieuws. Ben jij die juiste persoon, stuur mij dan een berichtje!
Kusje Sonja

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly