Time to settle down

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2310

  • Toegevoegd: augustus 11, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 236

Omschrijving

M’n vrienden roepen het al jaren, maar nu ben ik er zelf ook aan toe. Iedereen heeft kinderen, is getrouwd, huisje kindje beestje. Laten we zeggen dat ik vooral gewoon van het leven heb genoten. Dat betekent niet dat ik dat nu niet meer ga doen, zie het als een uitnodiging van mij aan jou, om samen met mij van het leven te genieten. Ik hou van reizen, zwemmen, sauna, lekker filmpje kijken of in de tuin bezig zijn (klinkt niet echt macho, maar dat ben ik wel hoor haha) Ik kan ook heel stoer bomen omzagen, dat is alweer een stuk mannelijker dan een bloempje planten. Anyhow, voor dat ik het helemaal verpest voor mezelf, spreekt dit je aan? Stuur me dan een leuk berichtje en je krijgt sowieso antwoord terug!

Guu

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly