Sta voor veel open en Leeftijd is niet echt belangrijk

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1834

  • Toegevoegd: februari 17, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Beverwijk

  • Weergaves: 96

Omschrijving

Hoi hoi, ik ben Remy 21 jaar woon in Beverwijk. Ik zoek eigenlijk niet, ik laat alles maar op mij afkomen. Sta voor veel open, voor een leuke relatie tot een spannend contact. Schroom niet om mij een leuk berichtje te sturen, ik stuur altijd terug. Leeftijd is niet echt belangrijk, het moet wel klikken. Ik doe een dansopleiding, waardoor ik vaak onderweg ben, je kunt natuurlijk altijd mee. Wil je meer weten, vragen staat altijd vrij X Remy

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly