Sta jij open voor kinderen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1541

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Woensdrecht

  • Weergaves: 132

Omschrijving

Hoi hoi,
Ik ben Moud van 35 jaar uit Woensdrecht en ben nu vier jaar gescheiden. De reden waarom ga ik hier niet a publiek neerzetten, dat komt later wel .Ik heb het met mijn tweeling van 4 jaar, erg druk maar goed voor elkaar. Echter na deze tijd ben ik wel toe aan een nieuwe liefde en het lijkt me heerlijk als ik weer een echt maatje zou om me heen kan hebben. Je weet wel,de lusten, de lasten het hele plaatje.
Je moet natuurlijk wel open staan voor kinderen anders heeft het weinig zin en heb je zelf ook kids dan is het alleen maar leuk.
Als je meer van mij/ons wilt weten kun je me gewoon een mailtje sturen en dan misschien tot schrijfs.

Moud

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly