Sta jij met beide benen op de grond?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2199

  • Toegevoegd: mei 2, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Limburg

  • Stad: Dilsen-Stokkem

  • Weergaves: 253

Omschrijving

Ik ben Elia 37jr. Zie er verzorgt uit en sta met me beide benen op de grond. Niemand is volmaakt en daar ben ik het perfecte voorbeeld van. Ik hoop via deze weg een man, mijn prins, mijn wederhelft tegen te komen. Ik sta open voor een vaste relatie. Liefs Iemand die lief, sociaal, eerlijk en betrouwbaar en op beide benen sta. Groetjes Elia.Xxx

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly