Sta ik er mooi op?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2143

  • Toegevoegd: april 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Utrecht

  • Stad: Stichtse Vecht

  • Weergaves: 261

Omschrijving

Ik lijk wel gek om hier in de etalage te gaan staan. Maar succes is mij verzekerd zo begrijp ik. Gewapend met mijn beste foto’s (sorry kan er niet meer van maken) doe ik een oproep. Ik ben een voorzichtige vrouw. Eerst aftasten, misschien een date en daarna zie ik wel. Ik sta niet echt bekend om mijn roemruchte dateverleden. En als je alleen voor de sex reageert, zoek dan vooral verder. Ik zoek een eerlijke, open en vrolijke man die ook gek is op muziek net als ik…..
Liefs Yulia

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly