Spontane single meid zoekt dito man.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1791

  • Toegevoegd: juni 24, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Barendrecht

  • Weergaves: 178

Omschrijving

Hallo!
Ik ben Lilly, een 24 jarige pedicure/nagelstyliste uit Barendrecht. Heb mijn eigen salon en daar ben ik heel erg trots op! Heb dus in principe niks te klagen, maar ik ga sinds een maand of 7 weer alleen door het leven na een relatie van 2 jaar.
Het liefdespotje was zeg maar leeg en ja, dan ga ja ieder je eigen weg om ergens anders het geluk te vinden. Dat is dan ook de reden dat ik hier eens aan het kijken ben. Hopelijk vind ik iemand die niet weet wat ware liefde is, want dat wil ik dan graag samen uitvinden.
Het is belangrijk om het vuur aan te houden en ik zoek iemand die daar net zo over denkt dan ik doe.
IK ben een spontane meid,hou van het leven en de liefde en wellicht van jou?
Lilly

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly