slaaf met enige ervaring op zoek naar een serieuze meester

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1006

  • Toegevoegd: februari 17, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Amsterdam

  • Weergaves: 144

Omschrijving

Ik ben als 35 jarige slaaf met enige ervaring op zoek naar een serieuze meester met ervaring om mij opdrachten te geven en ik zal u zoet gehoorzamen. Ik ben veelal door de week beschikbaar ivm mijn werk. Heeft u zin in een lekkere nieuwe slaaf, mag ik u dan vragen om contact met mij op te nemen zodat ik u zo snel mogelijk mag dienen?
Nederige groet Ria

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly