Simpelweg op zoek naar liefde.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1640

  • Toegevoegd: februari 20, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Weert

  • Weergaves: 79

Omschrijving

Ik ben een lieve, zorgzame, avontuurlijke soms wat eigenwijze vrouw van 56 jaar. Mijn naam is Janice en ik woon in Limburg. Mensen omschrijven mij vaak als iemand die iedereen kent en ook met iedereen goed op kan schieten. Ik zie het meer als, ik waardeer iedereen en iedereen heeft zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Laat ik nu gewoon met veel verschillende mensen om kunnen gaan. Een luisterend oor, warmte, gezelligheid zijn dingen die je van mij kunt verwachten. Maar dat zijn ook dingen die ik graag terug vind in een man. Ik probeer nog lekker sportief te zijn, nu doe ik op min leeftijd natuurlijk niet aan zumba, maar een stukje fietsen of wandelen na het eten daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb nog 4 jaar te gaan op mijn werk en wil daarna graag reizen, reizen en nog eens reizen. Kun jij je vinden in mijn verhaaltje? Aarzal dan niet en neem contact met me op.
Liefs Janice

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly