Shemale zoekt Sex maatje om samen te genieten.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 4251

 • Toegevoegd: februari 28, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Brabant

 • Stad: Drimmelen

 • Weergaves: 66

Omschrijving

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Amber. Ik ben sinds 2010 een shemale en ik voel me gelukkig in mijn lichaam. Ik woon in Made in Brabant.
Ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert alleen er ontbreekt nog 1 ding en dat is een man in mijn leven. Ik zoek niet per se een relatie, want ik kom er net uit. Ik zoek meer een sex maatje om lekker samen te genieten. Dikke kus Amber.

Tags :

Reacties

 • maagt hier met fantasie   zegt : maart 6, 2019 at 11:44

  hey je bent shemale dat is net wat ik zoek ik ben maagt maar ik wil eens enieten samen met je jij neukt mij en ik jou? ik heb ook een soort fantasie van jij bind me vast in doggy en neukt me zo en ik moet dat alles op likken en heb jij nog fanatsies stuur maar naar mijn email op dotidegamer@gmail.com en dat is ook me skype naar

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly