Shemale zoekt geile sex.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4229

  • Toegevoegd: februari 27, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Rotterdam

  • Weergaves: 40

Omschrijving

Leuk dat je mijn advertentie leest. Ik zeg er wel bij dat ik een shemale ben om vergissingen te voorkomen hihi. Als je daarvan houd dan ben je van harte welkom in mijn knusse huisje. Of als je liever wil dat ik naar jou toe kom mag dat natuurlijk ook mits je niet al te ver weg woont. Ik bedoel wel dat we dan geile sex hebben dan he.
Kus Savanna

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly