Shemale vraagt jou om sexrelatie.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4224

  • Toegevoegd: februari 27, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Groningen

  • Stad: Leek

  • Weergaves: 38

Omschrijving

Ik, Alyssa, vraagt jou om een sexrelatie. Regelmatig afspreken om leuke dingen te doen en daar hoort sex ook bij natuurlijk. Als je getrouwd ben is dat geen probleem, want ik zoek geen relatie, het gaat mij alleen om de sex en af en toe wat leuks doen. Leeftijd is ook geen probleem als we maar een leuke klik hebben samen. Als je nog wat wilt weten van mij mag je dat altijd vragen. Ik zie je snel? Dikke zoen Alyssa

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly