Romantische man gezocht.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1712

  • Toegevoegd: juni 28, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Blaricum

  • Weergaves: 192

Omschrijving

Ik ben romantisch, lief, kalm en een toegewijde vrouw die van huiselijkheid houdt. Ik hou van gezelligheid en muziek. Ik praat graag maar ik kan ook heel goed luisteren. Een relatie is iets waar met zn twee-en aan gewerkt moet worden. Maar ik vind wel dat de man aan het hoofd moet staan van het gezin.
Ik zoek een man die zijn taak serieus neemt in een relatie. Die bescherming en liefde biedt. Een echte man dus.

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly