Prettig gestoord is niet erg toch?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1664

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Beek

  • Weergaves: 103

Omschrijving

Haalleeuuu ik ben Jolanda, beetje gek, maar wel lekker! Een spontane jonge vrouw van 27 jaar, op zoek naar liefde. Dat klinkt grappig, maar ik ben wel serieus. Een leuke jongen van ergens in de 30, die weet hoe hij een meid gelukkig kan maken en aan het lachen kan maken want humor vind ik heel belangrijk. Wat ik te bieden heb? Dat is een goeie vraag lol. Ik zie er best leuk uit geloof ik, al is uiterlijk ook niet alles. Ik heb een goeie dosis humor, kan ook serieus zijn. Spoantaan, lief en geduldig. Ik geloof dat dat het wel is, voor de rest zal je het zelf uit moeten komen vinden! Wie durft?
Kusjes Jolanda

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly