plekje, waar ik ongestoord mijn gang kan gaan.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1107

  • Toegevoegd: februari 20, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Venlo

  • Weergaves: 109

Omschrijving

hey hoi, ben Giuseppe, ben geboren in Milaan, waar ik nog zo’n 3x per jaar naar toe ga, sinds 2005 woon ik met mijn moeder weer in Nederland, ik ben gemixt, mijn moeder is Nederlands en mijn vader Italiaans. Ik zoek al een tijdje voor een eigen plekje, waar ik ongestoord mijn gang kan gaan. Wat ik zoek is moeilijk te zeggen, ik sta open voor veel, als ik de prins tegenkom sta ik zeker open voor relatie, maar een spannend avondje ga ik ook niet uit de weg, of gewoon vrienden, aangezien ik weinig gay vrienden heb. Ik doe aan hardlopen, heerlijk elke morgen een paar kilometer zodat ik lekker fit blijf. Hobbies zijn films en muziek, dus brede interesses. Wil je meer weten van me laat dan een leuk berichtje achter en wie weet. X Giuseppe

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly