oudere vrouwen houden er van om met zich zelf te spelen, sta voor veel open en ben dan ook voor veel in.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1810

  • Toegevoegd: februari 21, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Eindhoven

  • Weergaves: 104

Omschrijving

Voor mij is het helaas alweer even geleden dat ik echt spannende contacten heb gehad met een man. Mijn Partner is alweer enkele jaren geleden overleden en tot nu toe had ik genoeg aan mezelf, de behoefte naar intiem contact met een man was er niet echt. Ja ook oudere vrouwen houden er van om met zich zelf te spelen, sta voor veel open en ben dan ook voor veel in. Nu probeer ik toch in contact te komen met mannen die het wel zien zitten om heerlijk te genieten, en verder geen verplichtingen willen. Hopelijk schrikt mijn leeftijd je niet af, want ik zeg altijd maar weer, ”leeftijd is maar een getal”. Ik zou je veel meer kunnen vertellen maar misschien vind je het net zo spannend als ik om het allemaal zelf te gaan ontdekken?

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly