Opzoek naar een gezellige, leuke, spontane en geile man!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4297

  • Toegevoegd: juni 29, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Overijssel

  • Stad: Almelo

  • Weergaves: 137

Omschrijving

Hey leuke kerels,
Ik ben Bryanna en ben op zoek naar gezellige, leuke, spontane en geile mannen. Ik werk in een herenkledingzaak en vind het ontzettend leuk om lekkere kerels leuk en vooral geil aan te kleden. Als ik met een klant bezig ben vind ik het leuk om hem te helpen met kleren maar ook stiekem met hem te flirten. Ook vind ik rollenspellen ontzettend leuk. Dit doe ik vooral tijdens het uitgaan en als ik dan met een lekkere kerel mee naar huis ga, ga ik in bed met dit rollenspel natuurlijk lekker verder.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly