oproepje van een onderdanig geil slaafje. Ik zoek een strenge meester.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 732

  • Toegevoegd: februari 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Groningen

  • Stad: Groningen

  • Weergaves: 165

Omschrijving

Hier een oproepje van een onderdanig geil slaafje. Ik zoek een strenge meester. Ik heb altijd gediend voor vrouwen en wil nu eens een strenge meester die mij alle hoeken van de kamer laat zien. Ik ben zeer onderdanig en zal altijd gehoorzamen. Ik zal alles doen zodat u gelukkig wordt en dat u opgewonden wordt en blijft. Ik ben 29 jaar en heb wel ervaring met mannen, maar als slaafje dus alleen nog maar vrouwen gediend. Graag zou ik dus van een strenge meester willen horen.
Lize

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly