Op zoek naar nieuw geluk!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1963

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Groningen

  • Stad: Groningen

  • Weergaves: 142

Omschrijving

Lieve mannen,
Mijn naam is Ramona, een alleenstaande mama van 2 heerlijke kids. Ik ben gescheiden sinds 2 jaar en dacht het geluk gevonden te hebben. Dat bleek helaas niet zo te zijn. Het geluk kan ik ook zo niet vinden in de mannen die ik her en der ontmoet en vandaar dat ik hier eens een poging wil wagen om hopelijk opnieuw liefde te vinden. Natuurlijk gaat niks over 1 nacht ijs en zullen we elkaar moeten leren kennen, maar ik kijk erg uit naar deze periode van leren kennen, mocht het klikken, de periode van romantiek, het onbekende bekend hopen te maken etc.
Mocht je meer over mij willen weten, dan is een berichtje zo gestuurd.
Liefs van Ramona

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly