Op zoek naar leuk en lief reisgezelschap.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1636

  • Toegevoegd: februari 21, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Alphen aan den Rijn

  • Weergaves: 87

Omschrijving

Mag ik mij bij deze voorstellen? Hai!! Ik ben Cynthia, en ik ben 40 jaar. Nu denk jij, o.k Cynthia en wie ben jij dan? Nou dat zal ik je eens even vertellen! Ik ben een vlotte jonge vrouw in de bloei van haar leven. Ik sta met beide benen op de grond maar wil graag wel eens weer zweven. Spontaan, flapuit, eerlijk en zelfverzekerd zijn woorden die mij goed kunnen omschrijven. Ik werk in een reisbureau en weet alle leuke plekjes, dus wie gaat er mee? Gewoon een lekkere last minute, samen erop uit en elkaar leren kennen in een compleet nieuwe omgeving! Wie is er net zo spontaan dan ik?
Knuf Cynthia!

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly