Op zoek naar fleur!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1527

  • Toegevoegd: juni 29, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Drechterland

  • Weergaves: 173

Omschrijving

Oproepje aan alle single mannen van Nederland. Ik ben Marian. Een single dame, werkzaam als stewardess, 32 jaar jong. Ik ben op zoek naar iemand die mijn leven een beetje meer fleur kan geven. Een lieve man, van rond mijn leeftijd of ouder, die geniet van het leven en met beide benen op de grond staat. Ik hou niet van jaloezie of ontzetten claimerig gedrag. Voor de rest zouden we denk ik contact moeten hebben om te kijken of we een klik gaan krijgen samen. Lijkt je dat leuk? Dan hoor ik graag eens van je.

Liefs Marian

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly