op zoek naar een man of een vrouw Leeftijd is ook niet zo belangrijk

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 915

 • Toegevoegd: augustus 9, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Zuid-Holland

 • Stad: Rotterdam

 • Weergaves: 262

Omschrijving

Ik ben Pauline, een spontane, leuke open meid, die zo ongeveer verslaafd is aan sex. Nu ben ik net even iets anders dan andere meiden, want ik heb namelijk iets lekkers tussen mijn benen hangen waar ik zelf heel graag mee mag spelen. Maar ik wil er graag nog meer dingen mee doen en laten doen. Vandaar dat ik mijzelf hier aanbied als speeltje om het zo maar even te zeggen.
Ik ben niet specifiek op zoek naar een man of een vrouw, beide zijn welkom en beide kunnen met mij een lekkere wilde nacht tegemoet gaan. Ik woon op mijzelf in Rotterdam en kan dus zonder problemen ontvangen. Leeftijd is ook niet zo belangrijk als je maar nog lekker actief bent en mij kunt bijbenen. Als dit allemaal klinkt alsof ik iets voor jou ben dan ontvang ik graag een leuke reactie van je en dan kunnen we bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Kus Pauline

Reacties

 • scott   zegt : juli 1, 2018 at 05:14

  ik zou graag een keer date willen voor lekker massage

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly